Angels News

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

To Radio Angels είναι ένα ραδιόφωνο το οποίο πραγματικά ξεχωρίζει από τα άλλα ιντερνετικα ραδιόφωνα της Αθήνας και όχι μόνο , είναι ψαγμένο στη μουσική άλλωστε όταν το ακούσετε θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας, και σκοπεύει πάντα στις επιτυχίες!
To Radio Angels είναι ένα από τα κορυφαία ιντερνετικα ραδιόφωνα της Αθήνας στη νεολαία και όχι μόνο, είναι φανερό ότι η πλειοψηφία της νεολαίας προτιμάει τη μουσική του σταθμού μας ο οποίος μεταδίδει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τον ελληνικό και διεθνή χώρο.

Νέες κυκλοφορίες, ραδιοφωνικές εκπομπές είναι μερικά από τα στοιχεία που εμπλουτίζουν το πρόγραμμα του σταθμού.Παίζουμε 24 ώρες το 24ωρο Ελληνική και ξένη μουσική, και προσπαθούμε να παίζουμε, την καλύτερη! Φροντίζουμε να είμαστε ενημερωμένοι για ότι κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό

Ραδιοπειρατεία
Radio Angels
Όλα τα… “περίεργα” ξεκίνησαν από τη σχολή, κάπου στη δεκαετία του ’70. “Οι πρώτες εκπομπές βγήκαν στον αέρα για πλάκα, σαν ηλεκτρονικοί κατασκευάζαμε μηχανήματα για άλλους και αν καμιά φορά περίσσευε κανένα εξάρτημα βγάζαμε εκπομπή για να το δοκιμάσουμε”. Έτσι στήθηκε ο πειρατικός ραδιοφωνικός που άκουγε στο όνομα Radio Angels , έτσι άρχισαν τα βράδια της ροκ και των συζητήσεων που κρατούσαν 5-6 ώρες ανάλογα με τα κέφια της παρέας, τα ραντεβουδάκια, τα τηλεφωνήματα από τις εξαγριωμένες μανάδες. Οι κοπελιές κατέληγαν ερωτευμένες, με ένα ραδιόφωνο κολλημένο στο αφτί όλη νύχτα και οι γονείς εξαγριωμένοι που δεν μπορούσαν ποτέ να κοιμηθούν. Καμιά φορά μάλιστα προέκυπτε και ραντεβουδάκι, αν η φωνή στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν καλή. Η συνάντηση ήταν του τύπου “θα σε περιμένω στην πλατεία Αργυρούπολης, στην πάνω γωνία και θα φοράω κόκκινο φόρεμα”. Ο “πειρατής” πήγαινε, έβλεπε την κοπελιά και αν του άρεσε συστηνόταν, διαφορετικά, έφευγε και εκείνη έμενε να σκέφτεται τη φωνή του…
Ερωτική και η σχέση με την αστυνομία, ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι καθ’ όλα συναρπαστικό.”Και αν καμιά φορά το ραδιογωνιόμετρο τους πλησίαζε πολύ κόβαμε την κεραία, τα μηχανήματα φεύγαν από το φωταγωγό και πάνω τους πετούσαμε και σακούλες για να είμαστε σίγουροι ότι δε θα τα προσέξουν αν κάνουν έφοδο”. Και όλα αυτά για την παρέα, για την τρέλα, για τη ροκιά!

«Ο καλός ραδιοπειρατής ήταν αυτός που άλλαζε πιο γρήγορα τους δίσκους. Εγώ είχα ένα φίλο που οι γονείς του είχαν ένα μεγάλο έπιπλο με πικάπ και ραδιόφωνο που με διαβεβαίωσε πως δε χρησιμοποιούν το πικάπ. Πήγαμε λοιπόν ένα βράδυ και το ξηλώσαμε κρυφά. Έτσι είχα δύο πικάπ στο σταθμό και όλοι θαύμαζαν το πόσο φοβερός τεχνίτης ήμουν και απορούσαν πως κατάφερνα να κάνω τις αλλαγές τόσο γρήγορα».

Τα πράγματα τότε ήταν δύσκολα, ήταν αδύνατο να τηλεφωνήσει κάποιος στην κοπελιά του για να κλείσουν ραντεβού, χωρίς να το καταλάβει ο πατέρας ή τα αδέρφια της και να τον κυνηγάνε. Βρίσκανε επομένως ένα ψευδώνυμο και ανακοινώναν το σημείο και την ώρα του ραντεβού από το ραδιόφωνο.

Το ραδιόφωνο, όπως λένε, σε κάποιες περιπτώσεις πέρασε στα χέρια ανθρώπων “αμφιβόλου επαγγελματικής συνείδησης”, που δεν ασχολούνται με “αυτό το κάτι που προσέδιδε η μαγεία του ραδιοφώνου”.
Είμαστε λοιπόν στο Σήμερα και στο Web Radio Angels.
Σας εύχομαι καλή ακρόαση
www.radio-angels.net

“ένα” έμεινε στο μυαλό και την καρδιά μας: Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

angel

Ιανουάριος 27th, 2017

No comments

Comments are closed.

Menu Title